Narrativ Eksponeringsterapi

Narrativ Eksponeringsterapi (NET) er en korttidsindsats, der bidrager til at reducere traumesymptomer på både kort og lang sigt.

Ny metode - gode resultater

Behandlingsmetoden har vundet indpas i Norge og Tyskland, men er i mindre grad anvendt i Danmark. Med udgangspunkt i NET har vi taget skridtet videre og udviklet I-NET, hvor NET og andre tilgange, bl.a. musik- og kropsterapi, bliver ét integreret forløb. 

Vores erfaringer viser, at alvorlige traumer kan fjerne et menneskes fornemmelse af sig selv i store dele af livet. Med I-NET møder vi traumatiserede flygtninge med et ressourcefokus og en tro på, at et menneske er mere end et offer. Vores indstilling hertil er, at der altid er en handling, der fortæller noget om menneskets ressourcer og værdier.

Højtuddannet personale

De certificerede og erfarne psykologer støtter traumatiserede familier og enkeltpersoner i at adskille de traumatiske begivenheder fra sig selv. Her arbejdes der med at eksponere og eksternalisere de traumatiserende oplevelser med henblik på, at den enkelte eller familien får skabt et solidt fundament. Et fundament, der styrker dem i at integrere sig i et nyt land, tilegne sig sprog- og kulturforståelse og begå sig på arbejdsmarkedet og i uddannelsessystemet.


Kontakt

Find den nærmeste afdeling her - vi dækker hele landet

Nordjylland

Sanne Søndergaard
Afdelingsleder
M: sanne.soendergaard@drc.dk
T: 26 30 22 76

Midtjylland 

Ane Hamilton
Afdelingsleder
M: ane.hamilton@drc.dk
T: 28 29 60 44

Sydjylland

Ane Hamilton
M: ane.hamilton@drc.dk
T: 28 29 60 44

Fyn

Ane Hamilton
Afdelingsleder
M: ane.hamilton@drc.dk
T: 28 29 60 44

Sjælland & Hovedstaden

Henrik Christensen
Afdelingsleder
M: henrik.christensen@drc.dk
T: 26 77 88 07