Udredning af PTSD

Efter en traumatisk begivenhed er det almindeligt at opleve PTSD-symptomer i større eller mindre grad. Det er forskelligt fra person til person, hvordan man reagerer på de traumatiske oplevelser, og hvor stor en rolle PTSD-diagnosen kommer til at spille i ens liv.

Genetablere en stabil hverdag

Nogle kan leve i flere år med symptomer på PTSD uden at opleve en væsentlig forringelse af deres funktionsniveau, mens andre oplever dette umiddelbart efter den traumatiske begivenhed.

En PTSD-diagnose medfører en række forhold, der er essentielle for at stabilisere hverdagen for den enkelte. Diagnosen kan blandt andet have en afgørende betydning for evnen til at arbejde samt evnen til at indgå i sociale relationer med familie og kolleger.

Vi har mange års erfaring med at udrede traumer og vurdere funktionsniveauet blandt borgere, der viser symptomer på PTSD. I teamet af forskellige medarbejdere er også psykologer og psykoterapeuter. De samarbejder tværfagligt om at udruste den enkelte med konkrete værktøjer, der bringer dem tættere på at kunne håndtere og mestre deres liv – på arbejdsmarkedet og derhjemme. 


Kontakt

Find den nærmeste afdeling her - vi dækker hele landet

Nordjylland

Sanne Søndergaard
Afdelingsleder
M: sanne.soendergaard@drc.dk
T: 26 30 22 76

Midtjylland 

Ane Hamilton
Afdelingsleder
M: ane.hamilton@drc.dk
T: 28 29 60 44

Sydjylland

Ane Hamilton
M: ane.hamilton@drc.dk
T: 28 29 60 44

Fyn

Ane Hamilton
Afdelingsleder
M: ane.hamilton@drc.dk
T: 28 29 60 44

Sjælland & Hovedstaden

Henrik Christensen
Afdelingsleder
M: henrik.christensen@drc.dk
T: 26 77 88 07