Konferencer

Bliv klogere på integration og styrk dit netværk, når vi afholder konferencer med fokus på det integrationsfaglige område.

Aktuelle konferencer

6. december 2017: Paradigmeskifte i integrationsindsatsen - fra modtagelse af flygtninge til rekruttering af arbejdskraft

Som afslutning på Integrationsnets projekt, Talent Management, afholder vi d. 6. december 2017 konference om hovedfokus for projektet, nemlig målrettet rekruttering af arbejdskraft blandt nyankomne flygtninge. 

TBA: Vold og overgreb i flygtningefamilier - København

Konferencens formål er at belyse nogle af de årsager, der kan være på den større udbredthed af vold og overgreb i flygtningefamilier og hvordan man kan forebygge og/eller dæmme op for.

 

Vil du vide mere?

Kontaktos

 

Afholdte konferencer

Konference om vold og overgreb i flygtningefamilier
16. november 2017, Aarhus

Interviews blandt syriske flygtninge i flygtningelejre dokumenterer, at der blandt mange er en stigning af vold i familierne. En ny undersøgelse fra Børnerådet viser også, at børn med anden etnisk baggrund er en af tre grupper, der i større omfang end andre børn, er udsat for vold derhjemme.

Konferencens formål var at belyse nogle af de årsager, der kan være på den større udbredthed af vold og overgreb i flygtningefamilier og hvordan man kan forebygge og/eller dæmme op for.

 

Konference om traumer og integration
20. januar 2017, København.

Ikke alle flygtninge er traumatiserede, men alle flygtninge har voldsomme oplevelser med i bagagen. Deltagerne fik et solidt kendskab til den neurosekventielle tilgang samt redskaber til at arbejde målrettet med vurderings-, undervisnings- og behandlingsopgaver i forhold til traumatiserede flygtninge gennem oplægsholdere og flere workshops.

 

Konference om flygtninge og traumer
1. september 2016, Aarhus. 

Gennem keynotes og workshops fik deltagerne overblik og indblik i aktuelle tendenser og effektive metoder i arbejdet med flygtninge og traumer.