Inspirationsmøde om traumeindsatser i Aarhus

På dette inspirationsmøde sættes der fokus på flygtninge med traumer.

Du får viden om målgruppen samt de indsatser, der kan støtte dig som kommunal medarbejder i mødet med traumatiserede flygtninge. Mødet starter med et kort oplæg af fagchef, Marianne Badstue, og derefter får du mulighed for at besøge én eller flere ”share shops”, der er relevante for netop dig og de udfordringer du møder.
På de forskellige ”share shops” kan du bl.a. høre pædagoger, socialrådgivere, terapeuter og psykologer fortælle om traumescreening og traumeindsatser i familien og for børn.
Du kan også høre afdelingslederen i beskæftigelse, jobkonsulenter og pædagoger fortælle om arbejdets betydning for flygtninge med traumer, tidlig afdækning af arbejdsevne og virksomhedssamarbejde. Derudover sætter vi fokus på traumatiserede i socialøkonomiske virksomheder.
Formålet med mødet er, at du får erfaringsbaseret viden om metoder og indsatser og bliver inspireret til dit arbejde inden for integrationsområdet, og at du får mulighed for at stille de spørgsmål, der ofte kan være svære at finde svar på

Praktisk information

Dato:     19. juni 2017

Tid:        14.00 - 16.00

Inspirationsmødet er gratis

Sted:      Integrationsnet, Olof Palmes Alle 35, 8200 Aarhus N

Tilmeld dig her