Nyheder

Beskåret kuglepen

Nyt samarbejde om landsdækkende kurser

Integrationsnet skal i samarbejde med KL, LG Insight, Pluss og Mploy afholde landsdækkende kurser i en styrket virksomhedsnær integrationsindsats.

Integrationenet 1 043 Sloeret Plus Sh720281

Halvdelen af landets kommuner screener ikke flygtninge for traumer

18.05.17

En ny undersøgelse, lavet af LG Insight, viser, at kommunerne ikke gør nok for at afdække traumer hos flygtninge. Tre ud af fire kommuner mener selv, at deres egen indsats ikke er tilstrækkelig.

Bofællesskaber hjælper mindreårige, uledsagede flygtninge til bedre integration

Antallet af flygtninge giver kommunerne nye udfordringer. Blandt de større er de mindreårige uledsagede, altså unge under 18 år, som kommer til Danmark uden forældre eller anden familie.

OPalme (1)

Integrationsnet i Aarhus flytter til Skejby

1. januar flytter Integrationsnets beskæftigelsesrettede integrationsopgave for flygtninge, i Aarhus Kommune, til Olof Palmes Allé 35.

Integrationsnet i Socialrådgiveren

Tre af Integrationsnets dygtige socialrådgivere pryder siderne i seneste nummer af fagbladet Socialrådgiveren.

Traumatiserede Beskaeftigelse

Integrationsnet får flest flygtninge i job

Ny analyse viser, at Integrationsnet får næsten dobbelt så mange flygtninge i job eller uddannelse sammenlignet med andre aktører.

Nyhed Om Notat Om Syrien

Dansk notat om Syrien og syriske flygtninge

Savner du baggrundsviden om Syrien og syriske flygtninge på dansk? Dansk Flygtningehjælp har oversat og udgivet et kort notat om syriske flygtninge, det syriske samfund og syrisk kultur samt særlige opmærksomhedspunkter i modta...

Sundhedscafeen Csr

Sundhedscaféen i Horsens får CSR-mærket

24.03.17

CSR-mærket uddeles af HORSENS ALLIANCEN og gives til virksomheder, der tager et socialt ansvar i Horsens Kommune.

Flemont

DR på besøg i Fair Mad

24.02.17

Torsdag aften satte DR med programmet ”Langt fra Borgen” fokus på kvoteflygtninge og var i den anledning på besøg hos Integrationsnets socialøkonomiske virksomhed, Fair Mad. Her mødte de Flemont, der er kommet til Danmark fra D...

Komm Netvaerk

Nyt temanotat fra Kommunalt Netværk om Integration

10.02.2017

Som noget nyt udsender LG Insight og Integrationsnet et temanotat efter hver temarunde i netværket Kommunalt Netværk om Integration. Notat handler denne første gang om samarbejdet med civilsamfundet i den kommunale integrations...