Nyheder

Bosted

Nyt projekt: ’Brain-Works – ny traumefokuseret indsats’

16.01.19

En stor tak til Socialstyrelsen som gennem ansøgningspuljen til udviklingsstøtte målrettet sårbare og udsatte børn og unge, netop har bevilget støtte til projekt ’Brain-Works – ny traumefokuseret indsats’.

Komm Netvaerk

Netværksmøder: Erfaringsudveksling og sparring

29.06.18

Kommunernes efterspørgsel på viden om effektfulde indsatser og konkret erfaringsudveksling har i en årrække været centrale elementer i det kommunale netværk for medarbejdere på integrationsområdet.

Integrationenet 1 022 Sh - beskåret

Helhedsorienteret indsats der giver overskud

27.06.18

Chancerne for at få en kontanthjælpsmodtager i arbejde er fire gange så stor, hvis han/hun får hjælp til både job/praktik, helbredsproblemer og sociale udfordringer på samme tid. Det viser en rapport fra Væksthusets Forskningsc...

940x 400mentor

Nyt samarbejde med Odense Kommune

12.06.18

Vi er meget glade for at fortælle, at vi fra juli 2018 samarbejder med Odense Kommune om indsats for aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere

 Snn1404 1

Pilotprojekt: Høretab og støjskader er udbredt blandt flygtninge

04.06.18

En stor del af de flygtninge, der sidder på skolebænken i landets sprogcentre for at lære dansk, kan være udfordrede af ubehandlede høretab og støjskader. Det viser et nyt pilotprojekt, som bliver præsenteret på et seminar om f...

Ung mand

Unge, handicappede og uledsagede flygtninge - brug for styrket indsats!

09.05.2018

Nogle flygtningegrupper er mere udsatte end andre, heriblandt de uledsagede børn og unge, som flygter alene, samt handicappede. Derfor sætter vi fokus på netop disse emner på vores næste arrangementer.

Soevn

Ny forskning om musik som redskab til bedre søvn

28.02.18

Et nyt ph.d. projekt af Kira Vibe Jespersen fra Aarhus Universitet slår fast, at musikterapi kan have god effekt på mennesker, der lider af søvnløshed.

940x 400mentor

Indsatser for bred målgruppe af aktivitetsparate i Fredericia

18.01.18

Vi er stolte af at fortælle, at vi de kommende 4 år fortsætter vores gode samarbejde med Fredericia Kommune om arbejdsmarkedsrettede forløb.

Skaerebraendemand 940x 400

Afslutning på Job og Sprog

05.01.18

Udgangen af 2017 var også afslutningen på Integrationsnets forløb Job og Sprog i samarbejde med Kolding Kommune. Næsten halvdelen af de borgere, der blev boligplaceret i Kolding i 2016, er nu i fuld eller delvis selvforsørgelse.

Nyhed _sh

E-bog om projekt Talent Management

06.12.17

Tidlig afklaring af nyankomne flygtninge er vejen til hurtigere selvforsørgelse og samtidig til gavn for det lokale erhvervsliv. Sådan lyder konklusionen på projekt Talent Management.