Indsatser for bred målgruppe af aktivitetsparate i Fredericia

Vi er stolte af at fortælle, at vi de kommende 4 år fortsætter vores gode samarbejde med Fredericia Kommune om arbejdsmarkedsrettede forløb.
 
 

18.01.18

Individuel tilgang

Målgruppen, vi skal arbejde med, er borgere med forskellige udfordringer udover ledighed under og over 30 år. Herunder både borgere, der er født og opvokset i Danmark og borgere med anden baggrund end dansk.

Menneskers udfordringer og behov er sjældent ens - derfor tager Integrationsnets forløb også udgangspunkt i den enkeltes vej til enten uddannelse eller job. Det er vores erfaring, at vi med en individuel tilgang bedre og hurtigere kan hjælpe den enkelte tættere på arbejdsmarkedet.

Forløbet har fokus på at udvikle ressourcer, kompetencer og trivsel gennem bl.a. motiverende vejledning og opstart på en virksomhed. Vores mål er, at borgerne nærmer sig arbejdsmarkedet og på sigt kommer godt i gang med at tjene deres egne penge. For de, der har behov for det, tilbyder vi en målrettet mentorindsats, som varetages af vores erfarne mentorkorps.

Et solidt virksomhedsnetværk

Integrationsnet har gennem mange års erfaring på beskæftigelsesområdet opbygget et solidt virksomhedsnetværk med mange lokale og regionale samarbejdsaftaler. Vi kender virksomhedernes krav og forventninger og ved, hvad der skal til for at lave det gode og individuelle match.

 

Vi glæder os til det fortsatte samarbejde med Fredericia Kommune!