Om os

Om Integrationsnet

Integrationsnet er en konsulentvirksomhed, der tilbyder skræddersyede, effektive og tværfaglige løsninger til alle landets kommuner, både på beskæftigelsesområdet og på børn- og familieområdet. Målet er at integrere mennesker til arbejdsmarkedet og give dem redskaberne til at blive aktive og deltagende medborgere.

Herudover afholder vi kurser og efteruddannelse, etablerer socialøkonomiske virksomheder og driver bofællesskaber for uledsagede mindreårige flygtninge. Vi samarbejder tæt med landets virksomheder om at bygge bro mellem arbejdsmarkedets behov og lediges kompetencer.

Vi har viden og erfaring

Integrationsnet er en del af Dansk flygtningehjælp og har derfor et solidt fundament med mange års erfaring og viden. Vi samarbejder blandt andet tæt med Center for Udsatte Flygtninge og Viden og Udvikling, ligesom vi har vores egen Projektafdeling, der sikrer den nyeste viden på markedet.

Teamet

Vores medarbejderes forskellige baggrunde, fagligheder og kompetencer er vores vigtigste ressource. Alle vores medarbejdere får derfor også løbende opkvalificering og efteruddannelse i vores veldokumenterede metoder og tilgange. På den måde sikrer vi et godt tværfagligt samarbejde og høj kvalitet i alle vores indsatser.  

VISION OG VÆRDIER 

Vil du vide mere?

Kontaktos