CO:LAB

CO:LAB arbejder med at fremme unge med flygtningebaggrunds profesionelle og personlige kompetencer igennem iværksætteri og innovationsprocesser

Beskrivelse af projektet

Dansk Flygtningehjælp og Foreningen Roskilde Festival har indgået et aktivt partnerskab, der har til formål at generere viden inden for feltet unge med flygtningebaggrund og iværksætteri.

CO:LAB arbejder med at fremme unge med flygtningebaggrunds professionelle og personlige kompetencer igennem iværksætteri og innovationsprocesser. Målet er at indsamle viden og på baggrund heraf at udvikle et metodesæt, som på sigt vil kunne bruges af andre organisationer i Danmark og internationalt.

Aktiviteterne omhandler iværksætteri- og innovationsworkshops, der har til formål at fremme de unge kompetencer så de kan klare sig her i landet eller hvor de evt. senere kommer hen.

Projektet udvikles sammen med målgruppen og baseres på deres behov. Læring og videnselementet har bærende fokus, hvilket betyder at projektet løbende bliver tilpasset og afprøvet i nye formater indenfor de givne rammer.

Evaluering

FN´s Verdensmål indgår som en aktiv del af projektet og bruges som en del af evalueringsprocessen.

Samarbejdspartnere og finansering

CO:LAB er støttet af- og sker gennem et aktivt partnerskab med - Foreningen Roskilde Festival, og løber frem til 2020.

 

For yderligere information kontakt Katrine Kanneworff, projektleder på mail: katrine.kanneworff@drc.ngo eller mobil: 2677 0164